HOME
KAMERS
TARIEVEN
ACTIVITEITEN
FOTO'S
CONTACT
birkenheadmanor001012.jpg hotel cape town blouberg birkenhead manor hotel cape town blouberg birkenhead manor birkenheadmanor001002.jpg birkenheadmanor001001.jpg
CAPE TOWN - SOUTH AFRICA
De ideale locatie voor zowel toeristen als zakenreizigers...

Kaapstad is niet alleen de meest populaire internationale toeristische bestemming in Zuid-Afrika, maar ook één van Afrika's meest populaire internationale toeristische bestemmingen. Dit komt door het goede klimaat, de natuurlijke omgeving en de goed ontwikkelde infrastructuur. De stad heeft een schitterende natuur die toeristen, aantrekt, zoals Table Mountain met het tabel Mountain kabelbaan; Cape Point en Kaap de Goede Hoop aan het einde Kaap Schiereiland; De Victoria & Alfred Waterfront winkel gebied, het meest bezochte toeristische attractie van de sta. Hier ligt ook de Nelson Mandela Gateway, vanwaar de veerboten vertrekken naar Robbeneiland. De Kaap wijngaarden, en in het bijzonder de steden Stellenbosch, Paarl, Franschhoek zijn populaire dagtochten en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Birkenhead Manor.

Walvis spotten is populair onder toeristen: zuidelijke recht walvissen en bultrug walvissen worden gezien aan de kust tijdens het broedseizoen (augustus tot en met November) en Brydewalvissen en Orka’s kunnen elk moment van het jaar worden gezien. De nabijgelegen stad Hermanus is bekend om zijn walvis Festival, maar walvissen kunnen ook worden gezien in False Bay. De Heaviside dolfijnen zijn komen van nature voor in het gebied en kunnen worden gezien vanaf de kust ten noorden van Kaapstad; Dusky dolfijnen leven langs de dezelfde kust en kunnen af en toe worden gezien vanaf de veerboot naar Robben Island. Daarnaast is er een grote pinguïn kolonie in Simons Town, 40 minuten vanaf Birkenhead Manor.

Huur een fiets op de Manor en maak een tocht langs de zee of maak een mooie wandeling langs het strand en bekijk de ongelofelijke sprongen, die de kite-surfers maken (of neem zelf lessen).

De mogelijkheden om te genieten van uw vakantie zijn eindeloos en we zullen er alles aan doen om uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken.
hotel cape town blouberg birkenhead manor
HOME
KAMERS
TARIEVEN
ACTIVITEITEN
FOTO'S
CONTACT